Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 2741082100 είτε μέσω της εφαρμογής Ενtaxi στο Playstore είκοσι (20) λεπτά πριν από το ραντεβού σας και ένας οδηγός της εταιρείας μας θα είναι στο μέρος που θα μας ζητήσετε.

Η μεταφορά των κατοικίδιων σας με το ταξί επιτρέπεται εφόσον διαθέτεται ειδικό χώρο μεταφοράς αυτών. Για την μεταφορά εσάς και των κατοικίδιων σας καλέστε μας στο 27410 82100 και ένα όχημα της εταιρείας μας θα σας οδηγήσει στον προορισμό σας.

Δεχόμαστε όλους τους τρόπους πληρωμής. Η πληρωμή για την μεταφορά σας μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με έμβασμα είτε με e-pos.

Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορούμε να μεταφέρουμε με τα οχήματα της εταιρείας μας είναι τέσσερα ( 4 ). Καλέστε μας στο 27410 82100 και ένα από τα οχήματα της εταιρείας μας θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας.

Η εταιρεία ενtaxi σας παρέχει την δυνατότητα μεταφορά δεμάτων ή εγγράφων από και προς οποιοδήποτε προορισμό. Ο αριθμός δεμάτων ή εγγράφων είναι απεριόριστος και δεν μεταβάλλει το κόστος της παρεχόμενης υπηρεσίας. Το κόστος μεταφοράς μεταβάλλεται μόνο από τον προορισμό ή τους προορισμούς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 27410 82100 προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε με την υπηρεσία που διαθέτουμε για την μεταφορά ασυνόδευτων σε οικονομικές τιμές.

Τα οχήματα της εταιρείας Ενtaxi με γνώμονα την ασφαλή μεταφορά των παιδιών σας διαθέτουν παιδικό κάθισμα στα οχήματα της. Για την μεταφορά των παιδιών σας με παιδικό κάθισμα θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την ανάγκη καθίσματος κατά την τηλεφωνική μας επικοινωνία στο 27410 82100 προκειμένου ένα από τα ταξί της εταιρείας μας να σας παραλάβει από τον χώρο σας.

Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο σημείο άφιξής σας . Όλες οι πτήσεις/αφίξεις παρακολουθούνται γι’ αυτό το λόγο δηλώνετε τα στοιχεία άφιξης του αεροπλάνου/πλοίου. Είναι πολύ σημαντικό οι πληροφορίες αυτές να είναι ακριβείς. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει με το Όνομα σας ευκρινώς γραμμένο στην ταμπέλα μας. Εάν για κάποιο λόγο δε βρείτε τον οδηγό μας ή ο οδηγός δεν σας εντοπίσει (καθυστέρηση στο τελωνείο, λάθος έξοδος αφίξεως κλπ) θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με το τηλέφωνο που έχει δηλωθεί στην κράτηση. Το αυτοκίνητο της εταιρείας μας θα το ξεχωρίσετε από το λογότυπο της εταιρείας μας «Ενtaxi» στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης σας μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 27410 82100 προκειμένου να ενημερώσουμε τον οδηγό του οχήματος και να σας περιμένει κατά την άφιξη σας χωρίς να υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Ο οδηγός του ταξί που έχει επιλεχθεί για να σας μεταφέρει σε όποιο μέρος επιθυμείτε θα σας περιμένει στο σημείο αφίξεων σε κεντρικό σημείο.

Επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 27410 82100, είτε μέσω της εφαρμογής μας στο playstore , είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας μας.

Ναι, παρέχουμε εκδρομές. Παρακαλούμε καλέστε μας στο 27410 82100 με την περιοχή του ενδιαφέροντος σας και θα σας προτείνουμε πιθανές λύσεις σε πολύ καλές τιμές.

● Πτώση σημαίας (Αρχική Χρέωση): 1,29 €
● Τιμή Χ/τρου εντός Περιμ. Ζώνης Τιμολ. Νο1: 0,74€
● Τιμή Χ/τρου εκτός Περιμ. Ζώνης Τιμολ. Νο2: 1,29€
● Διπλή χρέωση: 1,29 €/km. Η διπλή χρέωση ισχύει από τις 24:00 μέχρι τις
05:00 το πρωί. Το ταξίμετρο είναι στην ταρίφα 2.
● Επιπλέον χρέωση για κάθε αποσκευή άνω των 10 kg: 0,43 €
● Χρέωση για παραλαβή από λιμάνια, σιδηροδρομικούς σταθμούς και σταθμούς
υπεραστικών λεωφορείων: 1,17 €

● Χρέωση από και προς αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος : 4.18 €
● Την περίοδο των Χριστουγέννων και του Πάσχα δίνεται δώρο 1-2 € ΔΕΝ
ΙΣΧΥΕΙ
● Ράδιο Ταξί – Απλή κλήση: 2,10€
● Ράδιο Ταξί- Ραντεβού: 0,00- 6,15€
● Αποζημίωση αναμονής ανά ώρα αυτοκινήτου ευρισκομένου σε κίνηση: 11,81€
● Ελάχιστη αποζημίωση Περιφέρειας: 3,69€