Η εταιρεία Ενtaxi  χτίστηκε σε μια απλή ιδέα: να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών – όλο το χρόνο. Βρήκε έμπνευση από ένα από τα αγαπημένα αποσπάσματα του από το Σωκράτη, “Ο τρόπος για να αποκτήσεις μια καλή φήμη είναι να προσπαθήσεις να είσαι αυτό που επιθυμείς να εμφανιστεί.”  Σκοπός μας είναι η απόλυτη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας φροντίζοντας να διευρύνουμε την παρεχόμενη γκάμα των υπηρεσιών μας, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα αναγκών και επιθυμιών στις υπηρεσίες μεταφορώνΚύριο μέλημα μας είναι η μεταφορά του πελάτη από και προς κάθε κατεύθυνση με συνέπεια, ευγένεια, με σεβασμό απέναντι στον πελάτη και με γνώμονα την ασφάλεια του προκειμένου να επιτύχουμε την άριστη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Δίνουμε έμφαση στην ομάδα των οδηγών που στελεχώνουν τον στόλο μας προκειμένου να μοιραζόμαστε από κοινού μαζί τους το όραμα και τις αξίες της εταιρείας μας. Οι έμπειροι οδηγοί μας εργάζονται με ευγένεια, συνέπεια, είναι γνώστες της περιοχής και θα σας μεταφέρουν με ασφάλεια από και προς τον προορισμό σας.  Διαθέτουμε ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο  που απαντάει  όλο το 24ωρο και ικανοποιεί άμεσα κάθε μεταφορική σας ανάγκη.

Οι οδηγοί μας

Οι Οδηγοί ταξί της εταιρείας μας είναι έμπειροι, γνωρίσουν πολύ καλά τους δρόμους της πόλης μας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας, έχουν άψογη οδική συμπεριφορά, είναι ευγενείς, σέβονται τον επιβάτη και είναι πρόθυμοι κάθε φορά να σας εξυπηρετήσουν. Είναι πάντα ευπρεπείς στην εμφάνιση τους και πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών για τους οδηγούς Ταξί δίνοντας πάντα απόδειξη για την μεταφορά που θα πραγματοποιήσουν.

Φράγκος Ιωάννης
Φράγκος Ιωάννης
Παρασκευόπουλος Χρήστος
Παρασκευόπουλος Χρήστος
Τσιαγκάς Γεώργιος
Τσιαγκάς Γεώργιος
Ψωμιάδου Δήμητρα
Ψωμιάδου Δήμητρα
Αντωνίου Θεόδωρος
Αντωνίου Θεόδωρος
Ευθυμίου Κωνσταντίνος
Ευθυμίου Κωνσταντίνος
Μπαξεβάνης Αργύρης
Μπαξεβάνης Αργύρης